'Zamburiña' o vieira: com evitar la confusió perquè no us en serveixin una a preu de l'altra Suplements | 25/03/2025
Pep Salsetes: “La nostra gran tragèdia és que tenim les llavors desades als bancs però no tenim cap pagès que les conreï”Suplements | 25/03/2025
Carles Pérez de Rozas: “Quim Monzó diu que està fins al barret que demanem la targeta de crèdit amb la reserva, però la seva literatura la pago abans de consumir-la”Suplements | 24/03/2025
Jon 'Cake' Garcia: “En un obrador de vint metres quadrats, he arribat a fer 1.000 pastissos de formatge a la setmana”Suplements | 17/03/2025
La cocteleria Paradiso obrirà el tercer local, la xocolata Amatller proposa fer pasta de cacau, Enrique Tomás fa el 'grukini' i dues novetats més Suplements | 12/03/2025
“Si tallem les puntes de les mongetes tendres les convertim en una verdura morta” Societat | 11/03/2025
El colmado que resisteix tots els embats (ara, el de la jubilació d'en Faustino) Suplements | 03/03/2025
Francesca Baixas: "Cap plat nostre fa volar el cervell a ningú, però les olives calentes que servim sorprenen a tothom"Suplements | 03/03/2025
Barcelona planta cara a París amb croissants més innovadors però molt més cars Suplements | 21/02/2025
"Em considereu un superheroi per menjar 195 calçots en 45 minuts però soc molt normal" Suplements | 13/02/2025
Sílvia Puig: “No vull que se’m reconegui la qualitat professional pel meu gènere; no vull rebre cap premi per ser dona”Suplements | 03/02/2025
Rafa Peña: “Ara el que em fa il·lusió és ser botiguer d’una xarcuteria on vendré els meus embotits”Suplements | 27/01/2025
Si tens males digestions, culpa'n la falta d'enzims del teu organisme (que es poden recuperar) Suplements | 22/01/2025