La Taverneta Espinaler surt del Maresme, Jordi Roca aterra a La Roca Village i tres novetats més Suplements | 19/11/2024
Teresa Carles: “Ens han dit durant anys que érem els rarets, els hippies i els bledes, però sorprenentment sempre hem tingut els restaurants plens”Suplements | 18/11/2024
Berta Bernat: “En el 2024 he obert tres Parking Pizza i ha mort la meva parella i soci”Suplements | 11/11/2024
“Si la cuina catalana fos la normalitat, el salmó no seria el tercer peix més consumit” Societat | 05/11/2024
Panellets de pinyons i de xocolata: tres passos infal·libles per fer-los a casa Suplements | 30/10/2024
Les truites de patates viuen el seu millor moment (i sabem els trucs per fer-les) Suplements | 28/10/2024
Beatrice Casella i Ivan Garcia: “Tothom ens diu que augmentem el preu dels plats, que no pot ser que el tiquet mitjà sigui tan barat”Suplements | 28/10/2024
Clos Galena, el celler triat pels premis Nobel, celebra vint-i-cinc anys prodigiosos a la DOQ Priorat Suplements | 14/10/2024
Rovellons, ceps, cama-secs i ous de reig: cuineu-los a casa com als restaurants Suplements | 12/10/2024
Oriol Fernández: “La cuina tradicional francesa m’entusiasma, i, en canvi, no sé fer ni cuina molecular ni esferificacions”Suplements | 07/10/2024
L’home que va aprendre a tallar pernils als 14 anys obre dos restaurants dedicats a l’ibèric cent per cent Suplements | 06/10/2024
El vi que recorda els deu quilòmetres que caminava un estudiant per anar a l’escola Suplements | 03/10/2024