Enguany és la novena edició de l'Art Summer Palma, en què participen una vintena d'espais amb exposicions de més de 60 artistes.
La galeria Pep Llabrés Art Contemporani acull l'exposició 'Origens Africae', del grup d'artistes format per Agnes Essonti Luque, Lizette Nin, Mariem Iman, Sol Bela Mele, Dilayla Romeo i Carla Hayes Mayoral.
El projecte exposat en aquesta galeria recull l'obra de diverses artistes de la diàspora africana amb el discurs enfocat a la necessitat de recuperar les seves arrels.
El mallorquí Julià Panadès ha exposat l'obra, sota el títol 'Pa, suor i pols' a la galeria Fran Reus. En la seva exposició, l'artista reflexiona sobre qüestions com la saturació turística i l'emergència climàtica.
Diverses persones han acudit a aquesta galeria, ubicada al Passeig Mallorca.
L'ABA ART LAB ha acollit l'exposició 'Still', de Joan Costa.
Es Baluard ha acollit exposicions de diversos artistes. Així, l'Espai B del centre ha tingut l'obra 'Som cavall/Som estable' d'Ana Laura Aláez.
El batle de Palma, Jaime Martínez, juntament el president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, i la vicepresidenta de la institució insular, Antònia Roca, han assistit a la inauguració de l'esdeveniment.
El pati del Casal Solleric acull l'exposició de Julian Opie.
Les escultures i instal·lacions de l'artista britànic han omplert el Solleric.
L'exposició 'Constantes vitales', de l'artista Luis Gordillo, també es pot visitar al Solleric.
La mostra recull algunes de les principals obres de l'artista.
Una de les obres de l'artista Diego Delas, dins l'exposició 'Una fascinación', a la galeria Pelaires.
stats