Ficció

La família de superherois més disfuncional s'acomiada definitivament de Netflix

La quarta temporada 'The Umbrella Academy' resol les aventures de la família Hargreeves

2 min
Un fotograma de la quarta temporada de 'The Umbrella Academy'.

BarcelonaL'última gran sèrie de superherois de Netflix, la multipremiada The Umbrella Academy, s'acomiada definitivament dels espectadors amb una quarta i última temporada, que estarà disponible a partir del 8 d'agost i consta de només sis episodis (les altres temporades en tenien deu). "És la darrera oportunitat de salvar el món, ara és quan toca fer sacrificis", avança el tràiler de la nova entrega, que compta de nou amb Elliot Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, David Castañeda, Aidan Gallagher, Robert Sheehan, Justin H. Min i Ritu Arya com a intèrprets protagonistes. A més, s'afegeixen en el repartiment Megan Mullally i Nick Offerman, que encarnen una parella de professors immersos en un déjà-vu constant, i també David Cross, que assumeix el rol d'un empresari entranyable disposat a tot per recuperar la seva filla.

En el final de la tercera temporada, els germans Hargreeves van ser víctimes d'un gir narratiu inesperat: els van robar els poders sobrenaturals i, per tant, van veure's condemnats a una vida ordinària, cadascú pel seu compte. A més, van descobrir que el seu pare adoptiu, Reginald Hargreeves, liderava un macroimperi amb fins criminals. Els nous episodis reprenen aquests esdeveniments i els estiren fins a límits insospitats. Els protagonistes aterren en una realitat desconeguda i hauran de trobar la manera de tornar a la seva línia de temps. "El món en què vivim és una mentida enorme i monumental. El noi calamar és la clau per entendre totes les línies del temps", anuncia el tràiler.

La sèrie, creada el 2019 per Steve Blackman, està inspirada en el còmic homònim de Gabriel Bá i Gerard Way. En part, l'èxit de la sèrie s'explica perquè retrata uns personatges que, tot i tenir poders especials, s'allunyen de la imatge prototípica del superheroi invencible d'altres sagues similars.

stats