Violència masclista

La 'influencer' catalana Cèlia Espanya denuncia una agressió sexual en un bus de Barcelona

Un home li ha tocat el cul i la vulva aprofitant l'acumulació de gent al transport públic

Cèlia Espanya: "El secret de l'èxit és mostrar-te tal com ets i molt autèntic"
2 min

BarcelonaLa influencer Cèlia Espanya (Amposta, 1998) ha utilitzat el seu perfil d'Instagram, que segueixen més de 56.000 persones, per denunciar una experiència molt desagradable que ha viscut en un autobús de Barcelona. La comunicadora ha explicat com un home ha aprofitat l'acumulació de gent a l'autobús per grapejar-la. Primer li ha tocat el cul i després la vulva. "Estic superenfadada. Tinc ganes de plorar i desitjaria que això no hagués passat mai. Això ens passa a les dones constantment", ha remarcat.

"Ha sigut fastigós, però vull explicar-ho per denunciar-ho", diu en el vídeo Cèlia Espanya. "Jo estava dreta i, de sobte, ha entrat una onada de gent. Com que estaven tots estrets, per no estar tan incòmoda m'he girat i llavors ha sigut quan l'home m'ha tocat el cul. He pensat «Ai, pobre, ha sigut sense voler». Perquè no em toqués més el cul, m'he girat. Llavors, en aquell moment, l'home m'ha tocat tot el cony amb la mà", assegura. Espanya explica que davant l'estupefacció per l'acte, s'ha quedat mirant l'home amb cara interrogativa.

"M'ha entrat molta ràbia i he pensat «Baixo ara mateix d'aquest autobús». Però després he pensat «Sí home! Ara arribaré tard on vaig perquè aquest senyor ha decidit tocar-me el cony»", reflexiona. La influencer explica que, tot i que ho hauria d'haver fet, no s'ha atrevit a avisar el conductor, que "estava molt malhumorat i no parava de fer sonar el clàxon". Preocupada per la possible falta de suport, Espanya ha decidit allunyar-se de l'agressor i situar-se al final de l'autobús.

Tot i la distància, Espanya assegura que l'home la seguia amb la mirada i en cap moment s'ha avergonyit dels seus actes. "Vull sensibilitzar i crear consciència, amb l'esperança d'ajudar altres persones que han passat per situacions així i, ja que hi som, demanar una societat més segura i respectuosa per a tothom", argumenta.

stats