11/08/2024

Arrasate espera una temporada il·lusionant

2 min

Amb poques paraules, pràcticament amb les mateixes del titular d’aquest article, el nou entrenador del Mallorca s’ha adreçat a la que ja és la seva nova afició. Ha estat a la presentació de la plantilla mallorquinista i del cos tècnic abans de començar a disputar el Trofeu Ciutat de Palma. El darrer partit de la pretemporada s’ha disputat contra un equip de Champions, el Bolonya italià, i ha acabat en empat, per la qual cosa s’ha resolt als llançaments de penals.

La copa ha viatjat a Itàlia, perquè els mallorquinistes no han estat encertats des dels onze metres. En tot cas, no deixa de ser una anècdota, perquè el que interessava era veure en acció a Son Moix el que possiblement serà el primer equip titular que començarà la Lliga dia 18, diumenge. Arrasate mostra les cartes i, llevat de qualque retoc, els veterans i el nucli fort del vestidor seran a l’onze. Raíllo, Darder, Asano, Muriqi, Mojica, Maffeo, Samu Costa... ens fa l’efecte que començaran la competició davant el Madrid, a més del porter Dominic Greiff. El tècnic basc tampoc no ha volgut donar totes les pistes, perquè ha fet jugar dos equips totalment diferents en cada temps.

Tot i que ha perdut el trofeu, el Mallorca ha jugat un poc més bé que el Bolonya. La passada de Sergi Darder a Asano ha justificat l’entrada. L’acció del mallorquí i el gol del japonès han estat els actes més destacats del vespre. També han fet il·lusionar les jugades del lateral Mojica, home que coneix perfectament Arrasate de quan era entrenador d’Osasuna. De tota manera, el partit no deixa de ser una prova més, un amistós i un entrenament per continuar polint detalls amb vista a l’imminent començament de la competició.

El Mallorca tanca la pretemporada sense haver perdut cap partit, però d’aquí a set dies s’hauran d’haver acabat les provatures. Arrasate espera una temporada il·lusionant. En tot cas, serà diferent, perquè l’estil de joc i la tàctica sembla que també ho seran.  

Periodista
stats