08/08/2024

Puigdemont viu la pròpia aventura

2 min
El cotxe on hauria escapat Puigdemont

He estat esperant fins a una hora prudent per enviar aquest article, però ja no puc esperar més (per raons tècniques i mentals) i penso que se’n pot fer un Viu la teva aventura. M’explico.

Es tracta de fer com als llibrets, tan estimats. És a dir, si vols que Carles Puigdemont sigui detingut, ves a la pàgina tres. Però si no, si no vols que Carles Puigdemont sigui detingut, i si vols que, en realitat, Carles Puigdemont, el Carles Puigdemont que hem vist fer un discurs, sigui un actor del Polònia, i el de veritat sigui a Brussel·les ves a la pàgina cinc.

Si vols que Carles Puigdemont hagi fugit de Catalunya per mar, en direcció a França, ves a la pàgina sis. I si vols que Carles Puigdemont estigui amagat al clavegueram de la noble i bruta ciutat de Barcelona, ves a la pàgina dotze. Si vols que sigui detingut a la frontera ves a la pàgina quatre. Si vols que estigui, en aquests moments, prenent una copa al Vii, el bar de vins dels germans Roca, ves a la pàgina quinze. Si vols que es faci una foto des del restaurant del Carles Gaig, i la pengi a la xarxa, ves a la pàgina set. Si vols que els mossos el detinguin, que l’enviïn a la presó de Soto del Real, allà on van anar els líders del procés, ves a la pàgina onze. I si vols que estigui, en aquests moments, a casa de Laura Borràs, fent uns formatges i uns patés, ves a la pàgina deu.

Hi deu haver qui el vulgui a la presó, hi deu haver qui el vulgui lliure, hi deu haver qui el vulgui fora d’Espanya, hi deu haver qui el vulgui dins. Hi deu haver qui l’imagini en un reservat, hi deu haver qui esperi que faci un vídeo aquesta nit. En tot cas, passeu a la pàgina dos si voleu que l’aventura continuï. L’aventura continua.

stats