Successos
Part Forana 13/07/2024

Detenen un indigent a Palma per intentar calar foc a un altre

Els policies van poder comprovar que al lloc on dorm hi havia una taca negra en terra, amb signes que s'hi havia produït un incendi

ARA Balears
1 min
Un agent de policia.

PalmaLa Policia Nacional va detenir dilluns passat un home indigent de 48 anys com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces per intentar calar foc a un altre, a qui prèviament va amenaçar de cremar viu. Els fets van passar de matinada, a la barriada del Mercat, moment en què els agents van ser requerits per un home, que els va comunicar que mentre dormia a la via pública li havien intentat calar foc.

Els policies van poder comprovar que al lloc on dorm hi havia una taca negra a terra, amb signes que s'hi havia produït un incendi. Segons va explicar, dormia i va començar a sentir calor als peus i, en mirar-ho, va veure que sortia una gran flamarada de la seva manta.

La Policia ha explicat que l'home va mantenir amb anterioritat una discussió amb un altre home, per motius del lloc on dormir, i va voler quedar a dormir en aquest lloc. En aquest moment, va amenaçar la víctima de cremar-lo viu. Els agents van fer una batuda per la zona, van trobar el presumpte autor dels fets i van procedir a la seva detenció.

stats