Centenari

Lloret cerca el logotip per a les celebracions del centenari de la independència de Sineu

Només accepten propostes de "persones que treballen en l'àmbit del disseny o la il·lustració"

Imatge aèria de Lloret
persones físiques o jurídiques que treballen en l'àmbit del disseny o la il·lustració
15/10/2024
1 min

LloretL'Ajuntament de Lloret cerca el logotip amb el qual commemorarà l'any vinent el centenari de la independència municipal de Sineu i de la constitució de l'administració local.

Amb aquest objectiu ha convocat un premi dotat amb 1.000 €. La imatge serà utilitzada en tota la difusió d'informació sobre aquesta efemèride, a través de la pàgina web municipal, xarxes socials, papereria, cartells promocionals i altres suports i materials.

Però no tothom pot participar en el concurs. En la convocatòria s'especifica que han de ser "persones físiques o jurídiques que treballen en l'àmbit del disseny o la il·lustració". Les persones participants podran presentar diferents propostes, amb un límit de dues per participant.

Les propostes han de ser originals i inèdites i no poden incloure connotacions sexistes, xenòfobes, racistes, homòfobes ni ofensives contra persones i institucions.

El termini per presentar els logotips acaba a les 23.59 hores del diumenge, 15 de desembre, de 2024. El jurat estarà compost pels membres de la Comissió del Centenari, que ha convocat l'Ajuntament per a l'organització dels actes de commemoració d'aquest aniversari.

La proposta guanyadora serà donada a conèixer durant l'acte d'obertura de l'any del Centenari que se celebrarà a Lloret de Vistalegre dia 31 de desembre de 2024 a les 12.00 hores.

stats