Fems
Part Forana 19/07/2024

Nou servei de recollida de poda a domicili a Portocristo i s'Illot

Aquesta iniciativa cerca promoure un entorn més net i sostenible, alhora que facilita als veïns el correcte tractament dels residus verds

ARA Balears
1 min
Cartell informatiu

PalmaL’Ajuntament de Manacor ha introduït millores en el servei de recollida de poda amb l'objectiu de millorar la gestió dels residus vegetals i proporcionar un servei més eficient als ciutadans. Aquesta iniciativa cerca promoure un entorn més net i sostenible, alhora que facilita als veïns el correcte tractament dels residus verds.

La principal millora del servei consisteix en la recollida de poda a domicili. Així, la poda es recollirà a domicili sota demanda a Portocristo i s’Illot a partir d’aquest dilluns, 22 de juliol. A partir d'ara, es garantirà la recollida domiciliària a aquests dos nuclis i s'evitarà l'acumulació de residus vegetals a la via pública, fet que contribuirà a mantenir els espais públics més nets i ordenats i a reduir l'impacte visual i ambiental dels residus vegetals.

El departament de Medi Ambient del Consistori manacorí ha recordat la importància de la correcta separació i dipòsit dels residus de poda. "Un correcte tractament de la poda en permetrà la reutilització i compostatge, la qual cosa suposa la reducció de la quantitat de residus que es destinen a la incineració", han destacat en una nota de premsa.

Així, han detallat que per concertar el servei, els veïns poden sol·licitar una cita al telèfon 971553607. Les persones que volen acollir-se a aquest servei han de treure les branques en feixos, i les fulles i la gespa dins un poal. El servei no recollirà terra ni residus inorgànics, ni fulles ni troncs de palmera.

stats