Part Forana 21/01/2019

El Port de Pollença ja té auditori

L'antic saló parroquial ha estat reconvertit com a centre cultural per l'Ajuntament

Ara Balears
1 min
El regidor de Cultura, davant la nova sala.

Pollença"El compromís d'oferir al Port de Pollença un espai cultural de referència i amb una programació periòdica s'ha assolit", explica el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Pollença, Miquel Àngel Sureda. El saló parroquial, a la plaça Capllonch, devora l'església, cedit pel Bisbat a l'Ajuntament el 2016, s'ha habilitat com a auditori i tindrà una capacitat per a 200 persones. La inversió realitzada per adaptar les instal·lacions ha estat de 40.000 euros.

Aquest espai pretén ser la sala cultural de referència al Port de Pollença per a actes destinats a públic infantil, familiar i adult. S'hi podran realitzar activitats escèniques, cinema, i també disposa d'uns rails específics per poder fer-hi exposicions. La sala es posarà també a disposició dels centres educatius del Port de Pollença per tal que s'hi puguin realitzar activitats de caire cultural i educatiu organitzades per les mateixes escoles.

La reforma ha consistit en l'ampliació de l'escenari, una nova instal·lació elèctrica, repintat i dotació de mobiliari. Aquesta primera fase es complementarà amb una segona fase, enguany, amb una nova inversió aproximada de 80.000 euros, segons el delegat de Cultura.

La climatització i la millora del trespol amb parquet, adaptació d'uns camerinos annexos a la caixa escènica, l'adaptació dels banys per a persones amb mobilitat reduïda i un nou equipament tècnic de so i audiovisual figuren entre les millores previstes.

stats