Política
Política 13/12/2022

Antoni Alorda deixa la política després de set anys i mig al capdavant de la Comissió de Medi Ambient

L'exdiputat de MÉS s'ha presentat a la convocatòria per ser secretari de l'Ajuntament d'Alcúdia, lloc per al qual és l'únic candidat

1 min
Antoni Alorda

PalmaEl president de la Comissió de Medi Ambient, Antoni Alorda, abandonarà el seu càrrec, que ocupa des del 2015, per presentar-se a la convocatòria per la secretaria de l'Ajuntament d'Alcúdia, segons ha avançat Última Hora i ha confirmat l'ARA Balears. El moviment, que es realitzarà d'aquí a unes setmanes, previsiblement entre els mesos de gener i febrer, sembla inevitable, perquè és l'únic candidat que s'hi ha presentat.

Alorda no ha volgut deixar de manera immediata el càrrec, ja que la seva prioritat és fer una transició que no perjudiqui negativament la Comissió que continua presidint avui dia. Així i tot, l'inici a la secretaria del Consistori d'Alcúdia, governat pel batle d'El Pi, Domingo Bonnín, suposa que es retira de la política.

El president de la Comissió de Medi Ambient ha estat vinculat al Partit Socialista de Mallorca i, posteriorment, MÉS, des del 1987, any en el qual inicià la militància. Alorda ha passat per pràcticament tots els nivells polítics: regidor de Cultura, Educació i Esports d'Inca; conseller de Cooperació Local del Consell de Mallorca; conseller de Funció Pública i diputat al Parlament en dues etapes (1995-1999 i 2011-2013).

stats