Part forana
Política25/09/2024

La batlessa de Felanitx torna a respondre a les crítiques de la regidora de Vox: "Prefereixes fer vídeos i dir dois abans que fer feina"

Aquest dimarts la regidora d'extrema dreta va publicar un vídeo en què denunciava l'"adoctrinament" a les aules al centre de Secundària del municipi

ARA Balears

PalmaLa batlessa de Felanitx, Catalina Soler, ha tornat a respondre a la regidora de Vox del municipi, Maria Vidal, qui va acusar d'adoctrinament l'IES Felanitx per cedir una aula a un sindicat d'estudiants per dur-hi a terme una reunió. "Prefereixes fer vídeos i dir dois abans que fer feina", ha piulat Soler, qui ha remarcat que la reunió es va dur a terme en temps de pati i que hi podia anar qui volgués. La piulada de Soler ha estat en resposta a una nova publicació a la mateixa xarxa de la regidora de Vox després que aquest dimarts publicàs un vídeo en què denunciava "l'adoctrinament a les aules" en aquest centre.

Cargando
No hay anuncios

"No sap de què xerra, no adoctrinen ningú. És voluntari anar-hi. Es veu que mai ha estat delegada de curs, ni representant sindical estudiantil", va respondre Soler en aquell moment. Aquest dimecres, però, el missatge de Vidal anava dirigit específicament a la batlessa. "El PP a Felanitx, a favor d'aquestes reunions per adoctrinar els nostres fills", ha apuntat la regidora d'extrema dreta, qui ha sentenciat que el PP i el PSOE són "el mateix ca amb diferent collar". "Deixa que els joves s'organitzin com vulguin. Convindria, com a coordinadora de Part Forana, que primer posassis ordre dins el teu partit", ha conclòs la batlessa en el missatge.