Parlament
Política 27/06/2024

Cirer carrega contra Vox per rebutjar la bandera LGTBI: "Per molt que diguin que som el mateix, no ho som"

La consellera ha insistit en el fet que el PP té "molt clara" la seva ideologia i ha demanat respectar els d'altres partits que també són democràtics

ARA Balears
1 min
La consellera de Famílies i Afers Socials, Catalina Cirer, en una sessió de control al Parlament.

PalmaLa consellera de Famílies i Assumptes Socials, Catalina Cirer, ha assenyalat, davant els retrets de Vox Calvià al PP per penjar la bandera LGTBI a la façana de l'Ajuntament, que actes com aquest demostren que tots dos partits es diferencien. "Aquest fet evidencia, com uns altres, que per molt que vulguin repetir que som el mateix, no ho som", ha respost la consellera aquest dijous a les preguntes formulades sobre aquest tema pels mitjans.

En aquesta línia, ha insistit en el fet que el PP té "molt clara" la seva ideologia i postulats, i ha demanat respectar els d'altres partits que també són democràtics. Finalment, en referència a les declaracions que fa setmanes va fer el president del Parlament sobre la col·locació de la bandera LGTBI a la façana de la Cambra balear, Cirer ha reconegut que "hi ha manifestacions que estan fora de lloc". "Ho qualificaria de políticament incorrectes i, potser, també socialment i humanament incorrectes", ha finalitzat Cirer, abans de matisar que "les persones són lliures de pensar com vulguin".

Crema de la bandera d'Alcúdia

També la consellera ha expressat el seu "més sentit rebuig" a la crema de la bandera LGTBI desplegada a l'Auditori d'Alcúdia. "Defensam els drets del col·lectiu i lluitam contra qualsevol tipus d'agressió per raons de condició, en aquest cas de condició sexual", ha dit la responsable de l'àrea autonòmica. En aquest sentit, ha insistit que el Govern rebutja "qualsevol tipus d'acte que suposi una agressió a un col·lectiu". "Quan es crema –la bandera– vol dir anar en contra del que el col·lectiu representa", ha lamentat.

stats