Partits

Dimiteix la tinent de batle d'urbanisme de Maó pels problemes en la gestió de l'aigua

Es va demostrar que havia rebut un correu informant-la del cas, però "no el va llegir"

Dolores Antonio Florit
ARA Balears
03/10/2024
1 min

PalmaLa tinent de batle d'urbanisme i ciutat de l'Ajuntament de Maó, Dolores Antonio, ha presentat la seva dimissió pels problemes en la gestió de l'aigua que es viuen al municipi durant les darreres setmanes.

A través d'un escrit ha explicat que ha pres aquesta decisió per "responsabilitat, coherència i defensa del servei públic i l'interès general". La dimissió arriba després que es descobrís que Antonio va rebre un correu de l'empresa concessionària on l'advertien dels problemes amb l'aigua potable, però "no el va obrir ni llegir".

Així, ha explicat que ha decidit abandonar el càrrec per "ser coherent amb els principis que sempre m'han definit i amb els quals he cregut". A més, ha detallat que espera que la seva sortida de l'Ajuntament serveixi "com a revulsiu per millorar la manera de funcionar, l'efectivitat interna i més compromís i responsabilitat per part de l'empresa que presta el servei".

Després de fer-se públic aquest anunci, el batle de Maó, Héctor Pons, ha anunciat l'obertura d'un expedient a la concessionària, Hidrobal, i el nomenament d'un tècnic perquè assumeixi la gestió de l'aigua i la comunicació de l'Ajuntament amb l'empresa.

stats