Política 04/12/2021

Dues dones al capdavant de l'executiva dels socialistes de Mallorca

Antònia Sastre passa a ser la secretària d'Organització

ARA Balears
2 min
Imatge del XIV Congrés de la Federació Socialista de Mallorca

PalmaCatalina Cladera confia en una dona per dur la Secretaria d'Organització, la Secretaria que realment duu el pes de l'executiva. Així, Antònia Sastre, cap de gabinet de la Conselleria de Fons Europeus, serà la número dos de l'executiva dels socialistes a Mallorca. Cladera, que ha estat elegida secretària general amb un 93% dels vots, ha assegurat que té moltes ganes de treballar i ha destacat la feina feta per l'executiva anterior.

A l'hora de seleccionar els membres que formarien l'executiva socialista, Cladera ha apostat per envoltar-se dels càrrecs de confiança que té al Consell de Mallorca. A més de Tolo Aguilar (secretari de Coordinació Territorial), de vicepresident posa Javier de Juan, que va elevar fa dues setmanes com a conseller de la Presidència, i Miquel Cabot. A l'executiva també s'hi troben l'actual presidenta de l'IMAS, Sofia Alonso (secretària de Drets Socials i Tercer Sector); el número 2 de l'IMAS, Jaume Tortella (secretari LGTBI), i l'altra persona clau de l'IMAS i responsable de l'àrea de Menors, M. Ángeles Fernández, es farà càrrec de la Secretaria de Repte Demogràfic, Envelliment i Cooperació.

El fins ara secretari d'Organització amb Mercedes Garrido, Miquel Àngel Coll, passarà a ser el secretari d'Idees i Programes. A l'executiva també hi haurà Patrícia Gómez (presidenta), Marc López (secretari de Política Municipal), Beatriu Gamundí (secretària de Política Insular i Formació), Tomeu Bauzà (secretari de Dinamització d'Agrupacions Locals), Xisco Bergas (secretari de Ciutats, Àrea Metropolitana i Mobilitat Sostenible), Antoni Marí (secretari de Transició Ecològica, Canvi Climàtic i Benestar Animal), Maria Antònia Truyols (secretària d'Economia i Finançament), Xavier Pascuet (secretari de Transició Econòmica), Joan Gaspar Vallori (secretari de Turisme Sostenible), Francesc Ramis (secretari de Cultura i Memòria Democràtica), Antoni Miralles (secretari d'Esports) i Maria Bel Llinàs (secretària de Transparència i Participació Ciutadana).

stats