Eleccions europees
Política 02/06/2024

Feijóo demana el vot perquè els ciutadans de les Balears "estan més afectats pel que es decideix a Brussel·les que pel que es decideix a les Illes"

Ha participat en un acte celebrat a la plaça Marina del Portitxol, a Palma, on ha rebut el suport d'uns 600 simpatitzants i membres del PP a les Illes, com la presidenta del Govern, Marga Prohens

ARA Balears
2 min
La presidenta del Govern, Marga Prohens i el president del PP, Alberto Nuñez Feijóo.

PalmaEl president del PP de l'Estat, Alberto Núñez Feijóo, ha demanat aquest diumenge a Palma el vot dels ciutadans de les Balears a les eleccions europees del 9 de juny, on espera una mobilització "amb il·lusió", ja que, segons ha dit, un ciutadà de l'Arxipèlag "està molt més afectat pel que es decideix a Brussel·les i Estrasburg que pel que es decideix a les Illes o al Congrés dels Diputats". Així ho ha manifestat el dirigent gallec durant la intervenció en un acte celebrat a la plaça Marina del Portitxol, on ha rebut el suport d'uns 600 simpatitzants i membres del PP a les institucions de les Illes, com la presidenta del Govern, Marga Prohens, i el cap del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés; la candidata al Parlament Europeu, Rosa Estaràs, i el batle de Palma, Jaime Martínez.

Rosa Estaràs, Marga Prohens, Alberto Núñez Feijóo i Jaime Martínez.

El líder del PP de l'Estat ha elogiat la tasca dels dirigents populars de les Balears gairebé un any després d'assumir la direcció de les institucions. Igualment, ha destacat que Espanya es juga "molt" a les eleccions europees de diumenge que ve, amb assumptes que també concerneixen els insulars, com l'agricultura, la ramaderia, l'energia, l'aigua, el medi ambient i les infraestructures.

Feijóo s'ha referit a la Llei d'habitatge com "un veritable fracàs". "Han pujat les rendes, han disminuït els pisos que es destinen a lloguer perquè la gent els posa a llogar quan vol i no quan li ho mana el Govern amb el preu que considera oportú", ha afirmat. "Els espanyols tenim més problemes que mai, però al govern només li interessen els problemes personals de Sánchez", ha dit sobre el president estatal. "Tenim el vot. Tenim el poder i cal exercir-lo. El nostre vot és la resposta al mur que vol dividir. La resposta a l'egoisme, a l'egocentrisme, al separatisme, a la corrupció, als crits del sanchisme", ha dit el líder popular.

"Sánchez ha comprat sis mesos més de Moncloa i de Falcon"

Per altra banda, Feijóo ha afirmat que el govern "ha entrat en pànic, ja no serveix a ningú, ja no governa i ja resisteix menys amb l'amnistia". "Sánchez ha comprat sis mesos més de Moncloa i de Falcon", ha afegit.

Durant la clausura del míting, Feijóo ha dit que Espanya ha retrocedit en riquesa, però davant dels problemes dels espanyols el govern respon amb "la corrupció d'amnistiar els seus socis i la corrupció per tapar la seva". "Això és el resum de la legislatura. No s'aproven lleis al Parlament, no hi ha pressupostos, els independentistes manen. Hi ha un col·lapse per la corrupció del govern i de l'entorn del president", ha assegurat.

stats