Política 14/06/2023

Feijóo presideix aquest dijous a Palma la Junta Directiva del PP balear en plenes negociacions amb Vox

El líder popular visita les Illes després que s'hagi assolit un pacte amb l'extrema dreta al País Valencià

ARA Balears
1 min
Feijóo, Prohens, Martínez i Galmés a l'acte central de campanya del PP

PalmaEl president del PP, Alberto Núñez Feijóo, participarà aquest dijous en la Junta Directiva del PP de Balears, que es durà a terme a partir de les 16.45 h al Centre de Convencions Hipotels Platja de Palma. L'arribada a Mallorca del líder dels populars té lloc en plenes negociacions per assolir un acord amb Vox per investir Marga Prohens presidenta del Govern, així com per a la formació de governs en altres institucions com l'Ajuntament de Palma o el Consell de Mallorca.

Precisament aquest dimecres, representants del PP i Vox s'estan reunint a la mesa de negociació, una setmana després que un primer intent de reunió no tingués lloc per la negativa dels d'Abascal a asseure's a negociar sense la presència de Marga Prohens. Des d'aquell dia, però, mentre que des del PP han assegurat que hi ha hagut converses "discretes" que anaven "per bon camí", en paraules del diputat popular Antoni Costa, des de Vox s'assegurava que no hi havia contactes “ni formals ni informals”.

A la reunió d'aquest dijous, a més, la directiva popular previsiblement ratificarà les candidatures per les Balears al Congrés i al Senat per a les eleccions generals del juliol. Aquest dimecres, el Comitè Electoral ha aprovat les llistes. La secretària general del PP de les Illes, Sandra Fernández, figura com a número dos al Congrés, mentre que Maria Salom, Miquel Àngel Jerez i Cristóbal Marqués concorren al Senat per Mallorca, Eivissa i Menorca, respectivament.

stats