Formentera
Política30/09/2024

Intent de reconciliació a Formentera: el president vol ara una junta de govern al Consell

Llorenç Córdoba va ser expulsat del partit després de conèixer-se que havia demanat un sobresou al Govern Prohens

ARA Balears
i ARA Balears

PalmaIntent de reconciliació al Consell de Formentera, institució governada per Llorenç Córdoba en solitari d'ençà que va ser expulsat del seu partit, Sa Unió, i aquest no va dimitir del càrrec. Ara, Córdoba ha ofert la mà a Sa Unió per poder conformar una junta de govern i donar així estabilitat a la institució. Després de conèixer la decisió del Consell Consultiu de no emetre un dictamen sobre la situació del Consell en creure que el problema de Formentera és polític i no jurídic, Córdoba considera que "els polítics han de donar una passa endavant".

Cargando
No hay anuncios

Córdoba va ser expulsat del partit després de conèixer-se que havia demanat un sobresou al Govern Prohens per ajudar-lo per la seva "delicada situació econòmica". Segons es va dir des de l'Executiu autonòmic al seu moment, volia "condicionar l'estabilitat del Govern" que se li pagàs un sobresou de 4.000 euros.

Cargando
No hay anuncios

Després de conèixer l'informe del Consultiu, per a Córdoba, "el més coherent", és obeir el mandat dels electors i tornar a constituir la junta de govern amb consellers d'Unió per desencallar aquesta situació que ja fa gairebé quatre mesos que dificulta i alenteix el funcionament del Consell, amb "el perjudici que això significa per als ciutadans de Formentera". "En aquest moment està en dubte l'aprovació del pròxim pressupost i d'algun fons Next Generation. No podem allargar més aquesta situació si no volem trobar-nos en situacions de no retorn que farien malbé els interessos de Formentera", ha conclòs.