Eleccions 23-J
Política07/07/2023

Jorge Campos: "Vox és l'únic partit que defensa les dones de la llei del 'només sí és sí"

Assegura que la Manada de veres són Pedro Sánchez i els seus ministres

ARA Balears

PalmaJorge Campos, candidat de Vox al Congrés, ha assegurat que el partit d'extrema dreta és "l'únic" que "defensa les dones de la llei del 'només sí és sí". A través d'un comunicat, han assegurat que amb les polítiques de violència masclistes dutes a terme pel govern espanyol ha quedat demostrat que "la Manada de veres són Pedro Sánchez i els seus ministres".

En aquest sentit, Campos ha criticat que Francina Armengol pretén "sumar-se" a aquestes polítiques i ha denunciat que si la socialista arriba a Madrid "serà una sequaç de Pedro Sánchez" i mantindrà les polítiques que han fet que "molts agressors sexuals siguin al carrer". El líder del partit d'extrema dreta a les Balears ha lamentat, també, que a causa de la llei s'hagin rebaixat 52 penes de presó i s'hagin excarcerat sis "violadors i agressors sexuals".

Cargando
No hay anuncios

Davant això, Campos ha remarcat que Vox és "l'únic que defensa les dones" i ha assegurat que tot i que treballaran per resoldre aquesta situació, "mai no es podrà reparar el mal que s'ha fet amb aquesta llei".