Palma
Política15/01/2024

MÉS critica que el PP hagi creat tres nous càrrecs polítics a Cort

La formació ha acusat l'Ajuntament de dur a terme un increment encobert després que criticàs el nombre de càrrecs polítics quan estava a l'oposició

ARA Balears

PalmaMÉS per Palma ha censurat aquest dilluns que el PP hagi creat tres nous càrrecs polítics a Cort, amb canvis recents a l'organigrama. Segons ha recollit Europa Press, la formació ha explicat en un comunicat que aquests canvis s'han produït els darrers dies i ha acusat l'Ajuntament de dur a terme un increment encobert després que criticàs el nombre de càrrecs polítics quan estava a l'oposició.

En aquest sentit, des del partit han indicat que el novembre, l'organigrama municipal disposava de 53 càrrecs polítics i que el gener, ja n'eren 56. Concretament, s'han creat dos càrrecs polítics nous al Consistori i una assessoria de xarxes socials.

Cargando
No hay anuncios

"El PP, quan està a l'oposició, critica els càrrecs polítics. Però quan governa, en crea més", ha assenyalat la portaveu de MÉS per Palma, Neus Truyol, que ha apuntat que "només en mig any, s'han canviat càrrecs i organigrames en diverses ocasions". Així, Truyol ha lamentat que "avui en dia" desconeixen "els projectes de millora de Ciutat del PP". "El que sí que sabem és que han renunciat a nombrosos projectes amb finançament", ha criticat.