MÉS per Mallorca expressa el seu suport "a les víctimes d'agressions sexuals" d'Errejón

El partit liderat per Lluís Apesteguia s'integra amb el diputat Vicenç Vidal al grup de Sumar al Congrés

El portaveu de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia, aquest dilluns en roda de premsa.
ARA Balears
24/10/2024
1 min

PalmaEl coordinador general de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia, ha manifestat el seu suport "a les víctimes de les agressions sexuals d'Íñigo Errejón", que ha dimitit aquest dijous com a portaveu de Sumar al Congrés i de tots els càrrecs polítics. "Acompanyament i suport, companyes; condemna i autorevisió, companys; i basta de permetre i tapar casos així, partits, associacions, sindicats..." ha escrit a les seves xarxes.

El líder de MÉS per Mallorca, partit que s'integra amb el diputat Vicenç Vidal al grup de Sumar al Congrés, ha manifestat el seu suport exprés a les víctimes de les agressions sexuals d'Errejón que s'han fet públiques aquest dijous i "també a les que ho van fer en el passat i no van ser escoltades i a les que no han sortit".

"Que difícil és denunciar en una esquerra on també impera el pacte de silenci i la cultura de la violació. No som immunes al masclisme i a les seves violències i, cada víctima que alça la veu és una esquerda al mur de les estructures de poder i del patriarcat", ha escrit al seu perfil de X.

stats