Obituari
Política 06/06/2023

Mor l'exbatlessa d'Eivissa i diputada del PP Virgínia Marí

Va treballar com a inspectora de pesca des de 1994, primer al Govern i des de l'any 2000 al Consell d'Eivissa

ARA Balears
1 min
Vírginia Marí.

PalmaL'exbatlessa d'Eivissa i diputada del PP en el Parlament balear Virgínia Marí (1962-2023) ha mort aquest dimarts després d'una llarga malaltia. Va ser batlessa entre els anys 2014 i 2015 i va treballar com a inspectora de pesca des de 1994, primer al Govern i des de l'any 2000 al Consell Insular. Ha estat secretària de la comissió de seguiment de la Reserva Marina dels Freus des de la seva creació i representant del Consell d'Eivissa al Consell Pesquer.

Marí era llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomada en Màrqueting. També va treballar durant un temps com a encarregada de comunicació d'una productora de cine amb seu a Barcelona.

La líder dels populars a les Illes, Marga Prohens, ha expressat el seu condol i ànim a tota la família, amics i companys del PP d'Eivissa. "Ens ha deixat una dona forta i lluitadora com poques", ha manifestat Prohens al seu compte de Twitter.

Per part seva, el president del PP d'Eivissa, José Vicente Marí Bosó, ha assegurat que estan "molt impactats per la notícia" i ha ressaltat que va ser "una inspiració en moltes coses", sent una "dona lliure, valenta i una gran líder que sempre es va comportar amb rectitud en la seva activitat personal i pública". També ha recordat que va ser batlessa "en un moment complicat", encara que va fer "una gran gestió".

Francina Armengol també ha manifestat la seva tristor per la mort de Marí. "Ens deixa una dona compromesa amb la seva terra, el nostre mar i el servei públic. El meu sentit condol i una forta abraçada a la seva família i els seus companys i companyes del PP d'Eivissa. Descansi en pau", ha expressat.

stats