Política26/11/2021

Noguera: "MÉS aporta un valor afegit al govern d'esquerres"

Durant l'Assemblea General del partit s'han aprovat els estatuts

ARA Balears

PalmaEl coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera ha defensat aquest divendres la seva gestió al capdavant del partit i ha assegurat que "MÉS aporta un valor afegit al govern d'esquerres". Durant l'Assemblea General del partit, Noguera ha recordat que sense la feina dels ecosobiranistes no haurien estat possibles projectes i ajudes com la restricció del terreny rústic, l'ampliació de la Renda Social Garantida o la creació de l'Oficina de Drets Lingüístics.

Durant la seva intervenció, el coordinador ha destacat que MÉS s'ha mantingut ferm durant aquest període en la defensa del català i la cultura illenca i un clar exemple d'això és la nova Llei d'Educació de l'Arxipèlag.

Cargando
No hay anuncios

Com a clausura del discurs, Noguera ha remarcat que durant el seu mandat s'ha treballat per consolidar "un projecte que ha contribuït a canviar la societat des de baix i encarar els nous reptes que el futur ens imposa". "Acabam el mandat amb la feina feta i els objectius complerts i ara és hora de centrar-se en les futures eleccions per tal de millorar els resultats del partit", ha sentenciat Noguera.

A més, durant l'Assemblea General s'han aprovat els estatuts del partit i la ponència d'organització amb tots els vots a favor.

Cargando
No hay anuncios