Política09/11/2014

1.142.910 persones ja han votat fins a la una del migdia

Les cues davant els locals de participació s'han mantingut des de primera hora i al llarg de tot el matí. El Govern confia que la participació serà sostinguda al llarg de tota la jornada

M.colomer

BarcelonaUn total d'1.142.910 persones havien dipositat la seva papereta en l'urna entre les 9 del matí, quan han obert els punts de votació, i les 13 del migdia. Ho ha anunciat en la primera compareixença oficial de la jornada la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega.

La xifra supera totes les expectatives inicials i se situa per davant de moltes de les convocatòries electorals ordinàries. Sense anar més lluny, en el referèndum de l'Estatut a les 14 h havien votat 1.075.957 persones.

Cargando
No hay anuncios

Les cues davant els locals de participació s'han mantingut des de primera hora i al llarg de tot el matí. El Govern confia que la participació serà sostinguda al llarg de tota la jornada del 9-N, si bé també dóna per fet que l'afluència a les urnes es refredarà a la tarda. El pròxim avançament de dades està previst per a les 19.30 hores, mitja hora abans del tancament dels punts de votació.