Vox
Política 12/07/2024

Patricia de las Heras, sobre la retirada de suport al Govern del PP: "Vox tria l'honor"

La presidenta del partit d'extrema dreta a les Balears acusa el PP de "rendir-se" davant de la política migratòria del PSOE

ARA Balears
1 min
Patricia de las Heras, aquest matí al Parlament

PalmaLa presidenta i diputada de Vox a les Balears, Patricia de las Heras, ha tret pit de la decisió del seu partit, que ha considerat que ha triat "l'honor" després de l'anunci del líder estatal, Santiago Abascal, de sortir dels governs autonòmics i retirar el suport parlamentari al Govern de Prohens.

En un missatge en la xarxa social X referint-se a l'acord per al repartiment de menors migrants, ha reivindicat les paraules d'Abascal i ha assenyalat que "ningú no els va votar per acceptar la política migratòria del PSOE". En la mateixa línia, ha acusat el PP de "rendir-se davant d'ells". El president de Vox, Santiago Abascal, ha anunciat aquest dijous que el seu partit retira el suport al Govern, i dona per trencat així l'acord que va propiciar la investidura de Marga Prohens al juliol de l'any passat.

També a xarxes socials, la portaveu de Vox al Parlament, Manuela Cañadas, ha celebrat l'anunci d'Abascal i ha reivindicat que ells "no són a la política per cadires, sinó per servir el poble espanyol". Cañadas ha defensat que Vox "no és un partit sinó un projecte de país" i ha avançat que "no vendran Espanya com ho fan el PP i el PSOE".

stats