Vox
Política 20/09/2024

Pedro Bestard abandona el càrrec en el Comitè Executiu de Vox i desmenteix que sigui per salut

El polític ha desmentit a través de xarxes que la seva dimissió es degui a motius de salut

ARA Balears
1 min
Pedro Bestard, aquest matí en roda de premsa al Consell

PalmaEl vicepresident segon del Consell de Mallorca i conseller insular de Medi Ambient, Medi rural i Esports, Pedro Bestard, ha abandonat el càrrec en el Comitè Executiu de Vox a les Balears i ha negat que ho faci per motius de salut, com en un principi han indicat des del seu partit.

A primera hora de l'horabaixa, fonts de la formació havien asseverat a Europa Press que Bestard els havia traslladat que prenia aquesta decisió per motius de salut i per centrar-se en les seves responsabilitats en la institució insular i l'Ajuntament de Marratxí, on també és regidor de Seguretat Ciutadana.

Vox ha insistit que la dimissió es deu a una qüestió de salut i ha descartat que tingui a veure amb discrepàncies internes amb la direcció autonòmica del partit a les Balears.

Cal recordar que Bestard va patir un infart el novembre passat, pel qual va haver de ser intervingut quirúrgicament i romandre ingressat a l'hospital de Son Espases durant uns dies. No obstant això, hores més tard, el mateix Bestard ha publicat un tuit en el qual assegura que "no marxa per temes de salut". Així mateix, ha reivindicat que "defensarà a Vox fins al final" i que la seva "fidelitat" a la direcció nacional és "absoluta".

stats