Parlament
Política11/08/2024

El PP analitzarà la citació de Le Senne com a investigat per decidir sobre el debat de la remoció

El president del Parlament ha estat citat a declarar com a investigat el pròxim 27 de setembre per un presumpte delicte d'odi

ARA Balears

PalmaEl PP ha anunciat que analitzarà la citació a declarar com a investigat del president del Parlament, Gabriel Le Senne, per decidir sobre el debat de la remoció. Le Senne ha estat citat a declarar el pròxim 27 de setembre als jutjats de l'avinguda Alemanya per un presumpte delicte d'odi per haver esqueixat una fotografia d'Aurora Picornell i de les germanes Antònia i Maria Pascual, víctimes de la repressió franquista.

Cargando
No hay anuncios

El portaveu de la formació al Parlament, Sebastià Sagreras, ha expressat "el màxim respecte al procediment judicial" davant la citació i ha recordat que "el PP ja va condemnar i rebutjar els fets que tothom va poder veure" el juny.

Cargando
No hay anuncios

Pel que fa al debat de remoció, Sagreras ha recordat que ja hi ha una data fixada per al pròxim 3 de setembre. "Ja vàrem dir que ens hi pronunciaríem quan tocàs perquè podien passar moltes coses", ha assenyalat.

El portaveu popular també ha carregat contra el PSOE i ha manifestat que no acceptaran lliçons del partit "que ha indultat i amnistiat tots els líders independentistes condemnats". "Acabam de veure el que han permès a Puigdemont, deixant-lo venir i fugir d'Espanya, tot i l'ordre de detenció de la justícia".