Parlament
Política 11/08/2024

El PP analitzarà la citació de Le Senne com a investigat per decidir sobre el debat de la remoció

El president del Parlament ha estat citat a declarar com a investigat el pròxim 27 de setembre per un presumpte delicte d'odi

ARA Balears
1 min
El portaveu del PP al Parlament, Sebastià Sagreras.

PalmaEl PP ha anunciat que analitzarà la citació a declarar com a investigat del president del Parlament, Gabriel Le Senne, per decidir sobre el debat de la remoció. Le Senne ha estat citat a declarar el pròxim 27 de setembre als jutjats de l'avinguda Alemanya per un presumpte delicte d'odi per haver esqueixat una fotografia d'Aurora Picornell i de les germanes Antònia i Maria Pascual, víctimes de la repressió franquista.

El portaveu de la formació al Parlament, Sebastià Sagreras, ha expressat "el màxim respecte al procediment judicial" davant la citació i ha recordat que "el PP ja va condemnar i rebutjar els fets que tothom va poder veure" el juny.

Pel que fa al debat de remoció, Sagreras ha recordat que ja hi ha una data fixada per al pròxim 3 de setembre. "Ja vàrem dir que ens hi pronunciaríem quan tocàs perquè podien passar moltes coses", ha assenyalat.

El portaveu popular també ha carregat contra el PSOE i ha manifestat que no acceptaran lliçons del partit "que ha indultat i amnistiat tots els líders independentistes condemnats". "Acabam de veure el que han permès a Puigdemont, deixant-lo venir i fugir d'Espanya, tot i l'ordre de detenció de la justícia".

stats