Govern

Prohens fa balanç del primer any de Govern convençuda que les Balears "són avui millors que fa un any"

El PP ha celebrat aquest dissabte l'acte commemoratiu del primer any de legislatura a l'Espai Francesc Quetglas, a Palma

La presidenta del Govern, Marga Prohens, durant la seva intervenció a l'acte.
ARA Balears
06/07/2024
2 min

PalmaLa presidenta del PP de les Balears, Marga Prohens, ha fet balanç aquest dissabte del seu primer any al capdavant del Govern i s'ha mostrat convençuda que "aquesta terra, que formen Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, és avui millor que fa un any", gràcies, assegura, "al fet que s'ha complit amb les polítiques valentes que es va dir que es durien a terme", tot i ser conscients "que encara queda molt per fer".

La líder dels populars de les Balears, qui aquest dissabte ha clausurat l'acte commemoratiu del primer aniversari del Govern, que ha acollit l'Espai Francesc Quetglas, a Palma, també ha remarcat que "si una cosa ha definit enguany, és el compliment de la paraula donada". "Hem demostrat que no sols hi ha altres polítiques, sinó, també, una altra manera de fer política: centrada en el que importa, en les necessitats reals dels ciutadans i basada en el compliment valent dels nostres compromisos", ha subratllat Prohens.

L'Espai Francesc Quetglas ha acollit l'acte del partit.

La presidenta ha recordat "les més de 7.000 famílies que han aprofitat l'eliminació de l'impost de successions i donacions, els més de 600 joves menors de 30 anys que s'han estalviat l'impost de transmissions en la compra del primer habitatge, els 400.000 contribuents que s'han beneficiat de l'aprovació de noves deduccions de l'IRPF i els 1.500 autònoms que ho han fet de la quota zero per als dos primers exercicis".

Així mateix, ha posat en relleu algunes de les mesures implementades per l'Executiu durant aquest any, com ara la gratuïtat de tota l'etapa educativa de 0 a 3 anys, l'estratègia de captació i fidelització de professionals sanitaris, la subvenció d'oci adaptat per als menors amb discapacitat i la nova ajuda de 1.000 euros mensuals per a les persones amb diagnòstic d'ELA. També ha destacat la constitució de la Mesa pel Pacte polític i social per a la sostenibilitat econòmica, social i ambiental de les Balears.

"No podem caure en l'autocomplaença perquè queda molta feina per fer i ho devem a tota la gent que va confiar en nosaltres i que encara espera molt d'aquest Govern: ens hi continuarem deixant la pell perquè val la pena", ha conclòs Prohens.

stats