Turisme
Política22/06/2024

Prohens: "Som una terra oberta al turisme"

Ha destacat que la formació dels treballadors és clau per a la transformació del model

ARA Balears
i ARA Balears

PalmaLa presidenta del Govern de les Illes Balears, Marga Prohens ha assegurat, durant la festa de final de curs del CES Felipe Moreno (centre dedicat a la formació de treballadors del sector turístic), que les Illes Balears són una terra "oberta al turisme". En ple debat sobre la massificació i la saturació d'aquest territori, la presidenta ha defensat que és necessària una transformació, però ha deixat clar que el turisme és un element clau per a l'Arxipèlag.

En aquest sentit, ha destacat que la formació és un element "imprescindible" per fer possible aquest canvi i que la feina que es fa en el centre educatiu esdevé importantíssima per tal de garantir "un futur millor i un millor servei als turistes". Prohens ha aprofitat el seu discurs per remarcar la importància d'encarar els nous reptes de la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental i ha repetit que, només gràcies a una formació completa i eficient "les Balears podran afrontar-los".

Cargando
No hay anuncios

Amb tot, la presidenta s'ha mostrat molt satisfeta per la quantitat de joves que any rere any es formen per "fer millor" el producte turístic que ofereix les Balears. "El turisme és el principal motor econòmic d'aquestes Illes i també el principal ascensor de desenes de generacions en la nostra terra", ha sentenciat Prohens.