Política04/01/2019

El batle i els regidors de Palma respondran als ciutadans en una audiència pública

L'acte tindrà lloc el dimecres dia 9 a partir de les 18.30 h al teatre Mar i Terra

Ara Balears

PalmaEl batle de Palma, Antoni Noguera, i els regidors i regidores del seu equip de govern duran a terme el dimecres dia 9 de gener una audiència pública, oberta a tota la ciutadania, que tindrà lloc al teatre Mar i Terra a partir de les 18.30 h per tal de donar resposta a les qüestions que es puguin plantejar els assistents.

"L’audiència pública s’inicia amb l’explicació de les principals actuacions de les diferents àrees durant aquests tres anys i mig de legislatura, es dona compte de la feina feta i es responen les preguntes dels ciutadans i ciutadanes. Aquesta trobada oberta s’emmarca dins l’agenda pública de visites de barri i trobades obertes periòdiques amb batle, regidors i regidores, que permeten apropar a les àrees de l’Ajuntament les problemàtiques de les barriades", explica l'Ajuntament en un comunicat.

Cargando
No hay anuncios

Segons el Consistori, el format d’audiència pública permet preguntes directes de la ciutadania i és una passa més en el compromís de transparència i participació de l’equip de govern de l’Ajuntament de Palma amb els residents al municipi.