Local
Política19/07/2024

'Suma't al canvi': El Consell de Mallorca recicla un eslògan de l'EMT i del PP de Rajoy

Llorenç Galmés ha presentat el pla de la institució per construir 26 vials cívics de quasi 60 quilòmetres

ARA Balears

PalmaEl Consell de Mallorca recicla un eslògan de l'Empresa Municipal de Transports de Palma (EMT) i del PP de Mariano Rajoy. En concret, l'eslògan és 'Suma't al canvi', que ja va ser utilitzat tant en àmbit local com estatal. En concret, l'any 2019 l'empresa de mobilitat palmesana, amb l'objectiu de promocionar les novetats de la flota d'autobusos de Palma, com la incorporació de busos amb gas natural, entre d'altres, va fer servir aquest eslògan: 'Puja al bus, suma't al canvi'.

Per part seva, el PP de Rajoy va utilitzar el mateix lema en la campanya electoral de 2011, fa 12 anys. En un dels vídeos produïts per la campanya, mitjançant música emotiva i imatges de gent practicant esport, fent feina a la mar, escalant o treballant, una veu dona un missatge positiu en el qual es diu que "tirarem endavant" i demana als votants que se sumin al canvi, que, segons l'espot propagandístic, representa Rajoy.

Cargando
No hay anuncios

Ara, tal com ha avisat el portaveu de MÉS per Mallorca, Jaume Alzamora, a les xarxes socials, el Consell de Mallorca ha reciclat aquest missatge per presentar el seu pla per construir 26 vials cívics de quasi 60 quilòmetres. Segons ha explicat aquest divendres el president de la institució insular, Llorenç Galmés, aquest pla es durà a terme al llarg d'aquesta legislatura i en total es farà una inversió de 45 milions d'euros per fomentar la mobilitat sostenible. "És un pla ambiciós que suposa una aposta decidida del Consell de Mallorca amb la mobilitat sostenible i que demostra que aquesta institució treballa de valent per millorar la vida i la seguretat dels ciutadans de Mallorca", ha dit en la roda de premsa.

Cargando
No hay anuncios