Llengua
Política08/11/2023

Vera demana comparèixer al Parlament per informar sobre la implantació de la lliure elecció de llengua

La consellera de Presidència, Antònia Estarellas, ha registrat aquest dimecres la sol·licitud per la via d'urgència

ARA Balears

PalmaEl conseller d'Educació i Universitats, Antoni Vera, ha demanat comparèixer davant el ple del Parlament per informar sobre la implantació de la lliure elecció de llengua i el pla pilot específic. Segons ha recollit Europa Press, la consellera de Presidència i Administracions Públiques, Antònia Estarellas, ha registrat aquest dimecres la sol·licitud de compareixença per la via d'urgència, a causa de la rellevància i l'actualitat de l'assumpte.

Cal tenir en compte que aquesta sol·licitud té lloc pocs dies després que el PP i Vox signassin un acord amb les línies de l'acord sobre la lliure elecció de llengua, fet que va motivar el bloqueig del sostre de despesa, que finalment es va aprovar aquest dimarts.

Cargando
No hay anuncios

En aquest sentit, el mateix dimarts, Vera va insistir durant el debat de les preguntes de control al Govern en el ple, dirigint-se a Vox, en el fet que l'acord es complirà, tot i que ho va dir advertint que el desenvolupament de la iniciativa correspon a la Conselleria, amb la participació de la comunitat educativa.