Cas Koldo
Política13/05/2024

Vidal, a Armengol i Negueruela: "Com és possible que el PSIB hagi tardat tant a reconèixer que Koldo va contactar amb ells?"

El diputat de Sumar MÉS ha participat aquest dilluns a la comissió d'investigació del cas Koldo al Congrés

ARA Balears

PalmaEl diputat de Sumar MÉS al Congrés, Vicenç Vidal, ha participat aquest dilluns a la compareixença de la presidenta del Congrés i expresidenta del Govern de les Balears, Francina Armengol, de l'exconseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i actual portaveu socialista al Parlament, Iago Negueruela, i de l'exdirector general de l'IB-Salut Manuel Palomino a la comissió d'investigació del cas Koldo per la compra de mascaretes durant la crisi de la covid-19.

Cargando
No hay anuncios

"No crec que vostès siguin corruptes, sinó que, senzillament, saben molt més del que diuen. I això és intolerable per a la ciutadania de les Illes Balears!", ha manifestat Vidal durant la compareixença, segons ha explicat la formació en una nota de premsa. Pel que fa a Armengol i a Negueruela, ha assegurat no voler "agitar el fang contra ells" com "sí que va fer el PSIB contra companys de la formació sobiranista de Mallorca i Menorca acusats de casos de corrupció i que varen ser vexats per l'aparell mediàtic del PSOE".

El diputat ha demanat als dos "com és possible que hagin tardat tant a reconèixer que Koldo García i el seu entorn varen contactar amb ells". En aquesta línia, ha titllat de "sospitós" que s'acceptàs "amb poques evidències de la seva efectivitat un material mèdic rebutjat per comunitats autònomes com Astúries, Extremadura, Castella-la Manxa o La Rioja". Finalment, Vidal ha clos les intervencions reclamant "saber qui és la persona o persones que varen fer d'intermediàries entre l'entramat de Koldo García i el Govern".