Debat
Política11/06/2024

La VIII edició del Foro El Económico debat sobre els reptes geopolítics de les Balears

L'acte va omplir el Palau de Congressos de Palma de gom a gom

ARA Balears

PalmaLa VIII edició del Foro El Económico va omplir de gom a gom el Palau de Congressos de Palma amb un debat sobre reptes geopolítics de les Illes Balears. Amb la participació de ponents de tots els àmbits de l'Arxipèlag, des del món de l'esport fins a la presidenta del Govern i amb intervencions d'acadèmics, artistes, representants del sector turístic o empresaris, els convidats van mostrar quina és la seva visió de la situació actual que es viu a les Balears i quines podrien ser les pròximes passes per garantir un futur millor per a l'Arxipèlag.

Durant el seu discurs, la presidenta del Govern de les Illes Balears, Marga Prohens, va parlar principalment sobre migracions i canvi climàtic. En aquest sentit, la presidenta va defensar que les Illes s'enfronten al repte de ser "primera línia de frontera del continent en les rutes migratòries" i també va lamentar que la realitat ambiental de les Balears és "fràgil i això ens fa vulnerables al canvi climàtic".

Cargando
No hay anuncios

Tot i això, Prohens va assegurar que el futur de les Balears està ple d'oportunitats gràcies al dinamisme que les caracteritza i que és un territori atractiu per a la transició energètica. D'altra banda, va assegurar que actualment les Illes ja són un exemple de digitalització econòmica en els territoris de la mar Mediterrània.