Crisi de Vox
Política Act. fa 0 min

Vox podria rompre els pactes amb el PP a ajuntaments per les polítiques migratòries, com va fer a les comunitats

Abascal va aclarir al començament del curs polític que la seva formació no donarà suport als comptes regionals si el PP no canvia el discurs en matèria de migració

ARA Balears
1 min
El president de VOX, Santiago Abascal.

PalmaVox no tanca la porta a rompre els pactes subscrits amb el PP, a més d'un centenar d'ajuntaments, com a Palma i altres municipis de les Illes, si percep que els seus socis no s'oposen amb rotunditat a la immigració il·legal, com ja va fer al juliol amb els executius de cinc comunitats autònomes.

Les polítiques per frenar el fenomen de la immigració il·legal són una part fonamental del cos ideològic de Vox, que no ha rebaixat la seva posició des de la ruptura dels governs de coalició autonòmics després del vistiplau del PP al pla de repartiment de menors migrants no acompanyats.

Després del divorci a les regions, el suport dels de Santiago Abascal als pressupostos autonòmics també va quedar descartat. El mateix líder de Vox va aclarir al començament del curs polític que la seva formació no donarà suport als comptes regionals si el PP no canvia el discurs en matèria de migració, que consideren alineat amb el PSOE.

stats