Vox
Política30/08/2024

Vox demana a Buades que torni l'acta "per coherència"

La formació ha subratllat que la decisió d'abandonar el grup per a "convertir-se en diputat trànsfuga" obliga el partit a activar els procediments interns

ARA Balears

PalmaVox ha sol·licitat al diputat Agustín Buades, que aquest divendres ha abandonat el grup parlamentari Vox, que retorni la seva acta de diputat, argumentant que no comparteix les seves "excuses". En una nota de premsa, la formació ha subratllat que la decisió d'abandonar el grup per a "convertir-se en diputat trànsfuga" obliga el partit a activar els procediments interns "en defensa dels interessos dels votants".

Cargando
No hay anuncios

Segons Vox, la ruptura dels acords, que considera va ser "exigida" pel líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, "en absolut significa que Vox deixi de defensar els seus compromisos i polítiques", sinó que, al contrari, el partit ha duit a terme "un exercici de coherència i de compromís amb els ciutadans que el senyor Buades sembla no comprendre". Igualment, els de Santiago Abascal han assenyalat que Marga Prohens és presidenta del Govern en virtut del mateix acord d'investidura pel qual Gabriel Le Senne és president del Parlament. "Tots dos van ser triats en virtut del mateix pacte i dels mateixos vots", han remarcat, confiant que el PP "deixi d'alimentar polèmiques desinteressades i destructives".