Deute
Societat 28/09/2024

Uns 70 afectats pel tancament de La Tienda 3B's es manifesten a Palma per reclamar solucions

Alguns dels compradors han interposat denúncies davant Consum i la Policia Nacional

ARA Balears
2 min
Afectats pel tancament de la botiga han protestat aquest matí a Palma

PalmaUns 70 afectats pel tancament dels locals comercials de La Tienda 3B's a Palma, s'han manifestat aquest dissabte per a reclamar solucions.

Segons Esther Del Peral, una de les afectades pel tancament de La Tienda 3B's, ha explicat a Europa Press que la protesta d'aquest dissabte s'ha duit a terme per visibilitzar la problemàtica i, alhora, començar a recollir informació dels afectats davant la possibilitat de posar una demanda col·lectiva.

Els compradors calculen que l'empresa ha deixat a deure uns 1.000 euros per persona

Així mateix, ha precisat Del Peral, els portaveus de la plataforma d'afectats han sol·licitat als propietaris de l'empresa, que té dos locals, un al carrer Aragó, 45, i un altre al carrer Manacor, 33, una reunió per a veure si era possible trobar una solució.

Pel que sembla, la reunió, hauria estat programada per a dimecres que ve, 2 d'octubre, al matí. S'espera que assisteixin els portaveus de la plataforma d'afectats i l'advocat de l'empresa. Els afectats, alguns dels quals ja han interposat denúncies davant Consum i la Policia Nacional, calculen que de mitjana La Tienda 3B's ha deixat un deute d'uns 1.000 euros per persona.

"A nosaltres ens deuen diners i un sofà, que ja no volem", ha manifestat Del Peral, recordant que si és el cas van fer l'encàrrec "el 16 de maig i, en principi, tot molt bé, sense problemes, ni per al mateix encàrrec, ni per finançar-ho, encara que ens van dir que tardaria uns seixanta dies a arribar perquè era fet a mida".

"El problema va venir quan, passats els seixanta dies, ens vam posar en contacte amb ells", ha continuat, apuntant que "llavors, primer van dir que no havia sortit de la fàbrica de València i no en sabien el motiu; després que, clar, a l'agost està tothom de vacances; i, finalment, que hi havia algun problema i no l'havien embarcat". "Va ser a principis de setembre quan ens vàrem presentar a la botiga, cansats d'esperar i de no tenir resposta. La nostra sorpresa va ser trobar que la botiga estava tancada", ha denunciat.

"Ara ja no volem el sofà, en vàrem haver de comprar un altre d'urgència, després de diversos mesos d'espera. El que reclamam és que La Tienda 3B's ens retorni els diners i que el banc deixi de cobrar-nos els que encara queden pendents", ha conclòs, conscient de la diversitat de situacions dels afectats, entre els qui també hi hauria, presumptament, treballadors i proveïdors, ha conclòs.

stats