Leonardo Hotels
Societat 15/07/2024

Protesten davant Hotels Leonardo de Mallorca i Eivissa per denunciar "la seva col·laboració amb el genocidi d'Israel"

Els organitzadors també han animat a participar a la manifestació del pròxim diumenge 21 de juliol a Palma

ARA Balears
1 min
Ciutadans per Palestina davant Leonardo Hotels

PalmaDiferents organitzacions antisionistes i contra la turistificació de les Illes Balears dugueren a terme aquest passat diumenge una protesta davant establiments turístics de la cadena Leonardo Hotels a Eivissa i Mallorca per denunciar la "difusió sionista" de la companyia. Segons ha assenyalat l'associació Ciutadans per Palestina, l'empresari David Fattal, propietari de Fattal Group i de Leonardo Hotels, ha posat la cadena a disposició de l'ambaixada d'Israel per fer conferències "justificant el genocidi".

Hotel Leonardo

A més, segons ha apuntat l'organització solidària amb el poble palestí, l'empresari ofereix estades gratuïtes a militars de l'exèrcit d'Israel com a "recompensa" per haver participat en la massacre contra Palestina.

En aquest sentit, també critiquen que la cadena hotelera "promociona" l'ocupació del territori palestí amb la ubicació de desenes d'hotels de la marca arreu de Palestina, "mentre els palestins són expulsats de casa seva", diuen. A més de Ciutadans per Palestina, també hi ha col·laborat la plataforma Menys Turisme, Més Vida, motiu pel qual també han animat a participar a la manifestació convocada pel pròxim diumenge 21 de juliol a Palma.

stats