Successos

Agostina Rubini va morir en quedar atrapada a un contenidor de fems

La Policia creu que s'hi va ficar voluntàriament per cercar-hi alguna cosa que li va caure

La planta incineradora que Tirme gestiona a Son Reus. ARA BALEARS
2 min

PalmaLa Policia Nacional apunta que Agostina Robini, la jove argentina de 24 anys desapareguda a Palma el passat 2 d'octubre, hauria caigut dins un contenidor mentre cercava el telèfon o alguna altra cosa, i va quedar-hi atrapada. El contenidor va ser traslladat fins a la planta incineradora de Son Reus, on des d'aquest dilluns els agents cerquen el seu cos o qualsevol evidència que es pugui relacionar amb la jove.

Agostina Rubini

Cal recordar que els amics i familiars de la jove varen posar la denúncia per la desaparició després de passar el vespre en una coneguda zona d'oci nocturn de Palma. Els testimonis recollits apuntaven al fet que tot estava bé, que era un dia "normal" i no s'explicaven què podia haver passat. Els investigadors varen recopilar tota la informació possible del telèfon de la jove per, a través de la triangulació de les antenes de telefonia, determinar la posició del dispositiu, que el situava a Son Reus.

Així mateix han analitzat el contingut de les càmeres de seguretat de la zona on va ser vista per darrera vegada i han recreat els fets previs a la desaparició. En les gravacions, s'observa com deixa la bossa a terra, prop d'un contenidor. Aparentment, en un moment donat, li va poder caure el mòbil a dins i en un intent de recuperar-lo, va caure-hi i no en va poder sortir. Per aquest motiu, la principal hipòtesi indica que la mort hauria estat accidental, de manera que els agents descarten una desaparició voluntària o la implicació de terceres persones.

Els agents del Grup d'Homicidis de la Policia Nacional han localitzat i inspeccionat el contenidor de fems en el qual va quedar atrapada i el camió que el va transportar fins a Son Reus. No obstant això, no han trobat encara restes de la jove.

stats