Alerten de la possible presència de salmonel·la en croquetes de marca 'Las croquetas de Fer'

. El nombre de lots dels productes coincideix amb la data de fabricació, i es troben afectades totes les croquetes elaborades entre el 13 de setembre del 2024 i el 15 d'octubre del 2024

Cruixents per fora, tendres per dins, les claus per identificar-ne una bona croqueta
ARA Balears
24/10/2024
1 min

PalmaL'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (Aesan) ha alertat aquest dijous sobre la possible presència de salmonel·la a croquetes congelades de totes les varietats de la marca Las croquetas de Fer, distribuïdes a les Balears i altres regions. El nombre de lot dels productes coincideix amb la data de fabricació, i es troben afectades totes les croquetes elaborades entre el 13 de setembre del 2024 i el 15 d'octubre del 2024, segons ha detallat l'agència en un comunicat.

La notificació ha estat traslladada per les autoritats sanitàries d'Extremadura, que han enviat la informació al Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació (Sciri). Segons la informació disponible, la distribució inicial ha estat a Andalusia, Balears, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Extremadura, Catalunya, Comunitat Valenciana, Galícia, La Rioja i Comunitat de Madrid. Tot i això, no descarten que puguin existir redistribucions a altres comunitats autònomes.

stats