Societat02/09/2021

Andreu Genestra obrirà a Londres Byrd, un restaurant atípic ple d'espectacle

El projecte va començar fa dos anys, però la pandèmia ha fet que no s'hagi pogut posar en marxa fins ara

PalmaEl cuiner mallorquí Andreu Genestra obrirà un restaurant més aquesta tardor, però aquesta vegada ho farà a Londres. Amb el nom de Byrd, Genestra durà a la ciutat anglesa la seva filosofia i les tècniques de cuina pròpies de les Illes i les fusionarà amb el gust i els productes propis del país.

Segons ha explicat el cuiner a l'ARA Balears, aquest projecte va començar fa dos anys, però la pandèmia del coronavirus i el Brexit han fet que no s'hagi pogut posar en marxa fins ara. Fa 12 anys Genestra va estar treballant a Londres i el fet que no hi hagués cap restaurant que s'hagués especialitzat bé en el menjar mediterrani el va animar a fer la passa.

Cargando
No hay anuncios

El cuiner remarca que gran part de la carta estarà feta amb producte local seu. "Hem d'aprofitar les tècniques pròpies i adaptar la cuina al seu gust utilitzant els seus productes", assegura. Tot i això, ha admès que "hi haurà tocs" en els plats com utilitzar la sobrassada o la gamba vermella.

El concepte, ha explicat, no serà el d'un restaurant tradicional, ja que fusionaran el concepte de les tapes amb els plats formals, però sempre seran per compartir. A més, només es podrà anar a sopar i a la gent que hi vagi se li oferirà música en directe, performança i altres sorpreses per fer que l'experiència sigui única. "L'essència és poder menjar tres, quatre o cinc plats acompanyats de música".

Cargando
No hay anuncios

L'objectiu, explica, no és aconseguir més reconeixements, sinó arribar a un públic més ampli i potenciar el seu nom i fer una finestra de Londres cap a Mallorca.