Música

Una aparició sorpresa: plors i abraçades entre Adele i Céline Dion en un concert

La cantant canadenca ha fet una aparició sorpresa al concert de la intèrpret de 'Hello'

Celine Dion i Adele en fotos actuals
Act. fa 20 min
2 min

BarcelonaPer a Adele el teatre Colosseum del Caesars Palace de Las Vegas ja és com casa seva. Després de més de cent concerts a la ciutat de Nevada i una prolongació de la seva residència en aquest auditori, sembla que poques novetats podria tenir un espectacle que no ha esgotat encara la seva fórmula de l'èxit. Però aquest dissabte, per a sorpresa de tothom, hi ha hagut una cara coneguda que ha captat tota l'atenció durant el concert de la britànica. Ha estat mentre cantava When we were young que l'artista ha interromput la cançó per córrer a abraçar Céline Dion, que era a primera fila.

Instantàniament, Adele ha començat a vessar llàgrimes d'emoció al retrobar una de les seves grans admirades. Dion no ha dubtat a respondre a la mostra d'afecte de la cantant que era a l'escenari i s'ha aixecat per poder-li fer una abraçada molt sentida i un petó a la mà de l'artista, de 36 anys. L'escena, que ha durat poc més de deu segons, ha deixat Dion eixugant-se les llàgrimes amb un mocador i Adele havent de continuar el concert amb un nus a la gola. Aquesta acció ha fet embogir el públic, que ha reaccionat amb una gran ovació a la cantant retirada de la música el 2022 a causa de la síndrome de la persona rígida. La proximitat dels 4.200 espectadors amb l'escenari ha fet que l'escena fos gravada des de diferents perspectives i es difongués l'escena a xarxes i es fes viral.

Amb l'efusiva abraçada s'han subscrit els múltiples elogis que s'han fet mútuament de manera pública en els últims anys. De fet, Adele no ha tingut cap problema a expressar en diferents ocasions la seva admiració per Dion. "La reina Céline! Quin espectacle, un moment que mai oblidaré a la meva vida, moltes gràcies per l'atenció que dones al teu públic i pel teu humor increïble", va escriure Adele en una publicació a Instagram el 12 de gener del 2018. Pocs dies més tard, la canadenca responia: "No vaig poder fer tots els meus concerts, però em va encantar que Adele assistís a un d'ells. L'estimo!", va publicar a Twitter el 2018 com a resposta a la lloança de la britànica.

stats