Societat 04/09/2024

Arriben 89 persones en quatre noves pasteres a les Balears

Les embarcacions han estat localitzades a Formentera i a Cabrera

ARA Balears
1 min
Pastera

PalmaQuatre noves pasteres han arribat a les Balears. Concretament, dues de les embarcacions varen arribar aquest dimarts horabaixa i a la nit a Formentera. La primera pastera va ser interceptada al voltant de les 20 h a la zona del torrent Fondo i duia 16 persones a bord. En aquest operatiu hi va participar la Guàrdia Civil i la Policia Local. Més tard, cap a les 22.45 h, un altre grup de 16 persones va ser localitzat a terra, a la zona del Caló. Una unitat de Seguretat Ciutadana de Comandància va participar en l'operatiu i totes les persones es troben en aparent bon estat de salut.

Una tercera pastera ha estat interceptada aquest matí, a les 07.00 h a l'illa, amb set persones a bord. L'embarcació ha estat localitzada a la zona de la platja del Migjorn. A les 09.45 h, 17 persones que han arribat en una nova pastera han estat rescatades a la zona de la platja del Torrent de l'Alga.

Les altres dues embarcacions, amb 15 i 18 persones, varen arribar a Cabrera. En les dues ocasions, les pasteres han estat localitzades al sud de l'Arxipèlag, a les a les 06.22 h i a les 06.50 h. Hi ha intervingut Salvament Marítim, Servei Marítim Provincial de la Guàrdia Civil. En total, en les darreres hores, tenint en compte les pasteres que varen arribar durant el dimarts, haurien arribat a les Illes prop de 390 persones.

stats