Societat 01/08/2024

Arriben tres pasteres amb 61 persones a Formentera

Tots els ocupants de les embarcacions es troben en aparent bon estat de salut

ARA Balears
1 min
Una embarcació de la Guàrdia Civil intercepta una pastera en aigües balears.

PalmaLa xifra de persones que han estat rescatades aquest dijous a Formentera ha ascendit a 61 després que s'hagin interceptat altres tres pasteres més, el que suma un total de tres embarcacions.

Segons ha informat la Delegació del govern espanyol a les Illes i ha recollit Europa Press, la primera embarcació ha estat localitzada a nou milles nàutiques al sud de l'illa a les 08.00 h, quan s'ha procedit al rescat de 16 persones, totes elles en bon estat de salut. Després que un helicòpter hagi albirat prèviament l'embarcació, han intervingut unitats del Servei Marítim i de l'Equip d'Informació de la Guàrdia Civil.

Més tard, al voltant de les 17.45 h, han estat rescatades altres 15 persones, també en aparent bon estat de salut. En aquest cas, la pastera ha estat interceptada a unes 25 milles nàutiques al sud de Formentera i en el rescat ha intervingut Salvament Marítim.

Aquestes dues embarcacions se sumen a la primera que ha estat informada aquest dijous, prop de les 11.30 h, amb 18 persones a bord. En aquesta ocasió, la pastera ha estat interceptada al Far de la Mola. En aquest operatiu han participat la Guàrdia Civil, Patrulla Fiscal de Fronteres i la Policia Local, entre altres.

stats