Correllengua
Societat 04/05/2024

Batles del PP de la Part Forana donen la benvinguda al Correllengua

Alguns regidors de la formació conservadora també han donat suport a l'acte al seu pas per diversos municipis

ARA Balears
2 min
La batlessa d'Alcúdia a l'arribada de la flama

PalmaLa flama del Correllengua Interilles 2024 ja circula per Mallorca. El recorregut impulsat per Joves per la Llengua va començar dimecres, primer de maig, a Formentera, on va partir des del far de la Mola fins a Sant Francesc, i paral·lelament a Menorca, on va començar a Maó i va concloure a Ciutadella. Aquest dijous la flama va arribar a Mallorca i a Eivissa. En aquesta primera etapa, la flama va partir des d'Alcúdia fins a arribar a Algaida, i va passar per Alcúdia, Muro, Santa Margalida, Maria de la Salut, Ariany, Petra, Sant Joan i Montuïri.

A Alcúdia, la batlessa del PP Josefina Linares va donar la benvinguda a la flama de la llengua en la seva arribada al municipi.

La batlessa d'Alcúdia a l'arribada de la flama de la llengua

La batlessa d'Andratx, Estefanía Gonzalvo (PP) també ha acollit aquest divendres la cursa organitzada pels Joves de Mallorca per la llengua.

La batlessa d'Andratx acull l'arribada del Correllengua al municipi

Per la seva banda, el batle de Sant Llorenç, Jaume Soler també ha donat suport a la iniciativa de Joves per la Llengua i ha participat en el cant conjunt de la Balanguera. Segons fonts pròximes al PP, batles i batlesses de la formació tenen intenció de donar suport a aquest acte que té com a objectiu fer valdre la llengua i la cultura de Mallorca, sobretot en aquests moments que corren", apunten des de l'organització.

El batle de Sant Llorenç, Jaume Soler

El batle de Maria de la Salut, Jaume Ferriol (PP) també ha participat de l'acte aquest divendres. A l'arribada de la flama a Santanyí, alguns dels regidors de l'Ajuntament (PP) també s'han apropat a donar suport a l'acte.

Aquest dissabte la flama arribava el matí a Bunyola, on el batle del municipi, Joan Toni Riera, també ha acudit a rebre-la.

El batle de Maria de la Salut, Jaume Ferriol
stats