Societat 11/01/2021

El bosc urbà de l'antic canòdrom podria inaugurar-se aquest mes

Les obres han durat quasi un any i mig més del que estava previst

Ara Balears
1 min
El bosc urbà a l'antic canòdrom estarà llest l'any que ve

PalmaEl bosc urbà de l'antic canòdrom està a punt de ser una realitat a Palma. Quasi un any i mig després del que estava previst i havia informat l'Ajuntament de Palma, aquest mes de gener es podria inaugurar. Segons ha detallat el Consistori en un comunicat, l'àrea d'Infraestructures invertirà uns 20.000 euros més a enllestir les darreres feines i finalitzar les obres de l'espai.

D'aquesta manera, des de l'inici del projecte l'Ajuntament de Palma haurà invertit 1,1 milions d'euros en l'adequació i construcció del bosc urbà del canòdrom. Aquest dilluns han començat les feines d'adequació de l'entorn del carrer de Carles I, enfront del parc del canòdrom. En aquesta darrera fase s'instal·larà una nova voravia amb rajola panot i vorals de formigó que sumaran una nova superfície accessible i pavimentada de 300 metres quadrats. A més, s'habilitaran dos passos per a vianants que permetran millorar l'accessibilitat de l'entrada al nou parc.

Segons ha detallat el onsistori, en el comunicat, aquesta fase inclou també l'enllumenat del carrer de Carles I i està previst que s'acabi durant aquest mes. Un cop concloses les darreres tasques, l'Ajuntament de Palma té previst obrir el parc i donar per finalitzat el projecte.

El resultat final s'espera que sigui un bosc urbà d'uns 16.000 metres quadrats, cobert amb 280 arbres, que varen ser plantats entre els mesos de març i abril del 2019.

stats