Calendari

Calendari Gastronòmic Colonya 2025: un homenatge a la tradició balear

L'entitat ofereix dotze receptes inspirades en els productes de temporada i les tradicions culinàries de les Illes

Sopes mallorquines d'albercocs
ARA Balears
17/12/2024
1 min

PalmaColonya Caixa ha presentat el seu calendari de paret per a l'any 2025, un projecte que va més enllà de la simple mesura del temps. En aquesta edició especial, l'entitat bancària ret un emotiu homenatge a la gastronomia de les Illes Balears, aprofitant el seu ja tradicional obsequi anual als clients.

Per a aquesta edició, Colonya Caixa ha tingut la col·laboració del prestigiós xef mallorquí Santi Taura, qui ha seleccionat i preparat dotze receptes inspirades en els productes de temporada i les tradicions culinàries de les Illes. El resultat és un viatge gastronòmic que recorre des de plats emblemàtics, com els fideus de vermar, fins a propostes més innovadores, oferint cada mes una nova inspiració culinària.

Les instantànies que acompanyen les receptes han estat capturades pel fotògraf Tarek Serraj, qui ha aconseguit plasmar l'essència de cada plat amb una estètica que equilibra tradició i modernitat. La producció dels 12.000 exemplars ha estat realitzada per Esment Impremta, reafirmant el compromís de Colonya amb la producció local i sostenible.

Aquest calendari no és simplement un obsequi, sinó un reflex dels valors fonamentals de Colonya Caixa: proximitat, compromís cultural i el desig de compartir el millor amb la seva comunitat. Una invitació perquè l'any 2025 estigui ple de bons moments, sabor i tradició. Les recepten es poden trobar a la web de Colonya Caixa: https://colonya.com/ca/receptes

stats