Jocs Olímpics 2024
Societat Act. fa 0 min

Céline Dion dispara les especulacions sobre un retorn als escenaris després de la malaltia als Jocs de París

La cantant canadenca va fer l'última actuació el 2022, quan va ser diagnosticada amb la síndrome de la persona rígida

2 min
Celine Dion saluda als seus seguidors a París

BarcelonaLa màxima de tot el que ha de ser una sorpresa és que l'entramat es dugui a terme en secret. Però de vegades l'emoció i les ganes passen per davant del cop d'efecte final i el procés acaba sent part de l'exhibició. Aquest és el cas de Céline Dion, que fa dos anys va haver de retirar-se dels escenaris després de ser diagnosticada amb la síndrome de la persona rígida. Des de llavors ha lluitat –en tots els sentits de la paraula– contra l'afectació neurològica que ha capgirat la seva vida, tal com es veu i s'explica cruament al documental I am: Céline Dion. Així i tot, durant aquest temps s'ha mantingut ferma en el seu objectiu: tornar a pujar als escenaris. Segons ha avançat Variety, la canadenca està a prop de fer realitat el seu somni i s'ha deixat veure per París poques hores abans de l'espectacle d'obertura dels Jocs Olímpics.

Céline Dion no s'amaga de les càmeres: les saluda, somriu i s'hi recrea. Al llarg de tota aquesta setmana ha estat senzill pels periodistes resseguir els diferents espais de París per on la cantant s'ha passejat. Tampoc ho ha amagat des del seu perfil a les xarxes socials, en què aquest dimecres ha publicat un carrusel de fotografies al Louvre. "Cada vegada que vinc a París recordo tota la bellesa i alegria que encara hi ha per viure en el món. M'encanta París i estic molt contenta de tornar a ser aquí! Gràcies als meus meravellosos amics del Louvre", deia al peu de la fotografia, en què se la veu completament sola per l'exterior i interior del famós museu de la capital francesa, una imatge inversemblant poques hores abans de donar el tret de sortida als Jocs Olímpics.

Però la coincidència de la cantant a París poques hores abans de l'espectacle inaugural no ha estat l'únic motiu pel qual diferents mitjans nord-americans s'han atrevit a afirmar que Dion serà una de les sorpreses dels Jocs. Les càmeres també l'han captat entrant i sortint diverses vegades de l'hotel Le Royal Monceau, un allotjament al costat dels Camps Elisis on aquests dies també s'allotja Lady Gaga, una altra de les artistes potencials de la cerimònia d'obertura.

Céline Dion envoltada dels seus fans a la porta de l'hotel de París

La pista de l'hemeroteca

Després de les imatges de la cantant d'I'm alive a la ciutat olímpica, les declaracions que va fer el mes d'abril prenen una nova dimensió. En l'extensa entrevista a Vogue, per a la qual va ser la portada de la revista, Dion va voler deixar clara la seva voluntat: "He decidit treballar en cos i ànima, de cap a peus, amb un equip mèdic. Vull estar tan bé com pugui. El meu objectiu és tornar a veure la Torre Eiffel".

D'entrada, la Torre Eiffel ja l'ha vist i, si finalment acaba actuant, serà el primer concert des del 2022, l'any en què va ser diagnosticada amb la síndrome de la persona rígida i va anul·lar la gira que estava duent a terme. En cas de ser així, Dion repetiria l'experiència de cantar als Jocs Olímpics, ja que el 1996 va protagonitzar la cerimònia d'inauguració d'Atlanta amb la cançó The power of the dream.

stats