Successos
Societat 22/07/2024

Cerquen un jove britànic desaparegut a Mallorca després que li robassin

Abans de desaparèixer, també s'havia barallat amb els companys de pis

ARA Balears
1 min
El jove britànic Ben Ross.

PalmaBen Ross, de 26 anys i nacionalitat britànica, duu desaparegut des del 10 de juliol a Mallorca. Portava des del juny a l'illa on s'estava prenent un temps de descans de la universitat, on estudia la carrera de Dret. Tal com publica el diari anglès The Sun, abans de desaparèixer, li havien robat a la platja. El lladre es va endur el seu passaport, les claus, la cartera i una tauleta.

Pel que sembla, abans de desaparèixer, també hauria discutit amb els seus companys de pis perquè no va poder entrar al seu pis després del robatori. Com que no tenia les claus, i no li van obrir la porta, va forçar-la. Malgrat això, el jove es va oferir a pagar la reparació de l'immoble.

Per la seva banda, la seva mare va rebre un correu electrònic el 10 juliol i des de llavors no ha sabut res del seu fill. Al correu, ell li comentava que estava patint problemes de salut mental, atès que tenia problemes de doblers per trobar un nou allotjament.

Ben Ross i la seva mare.

Ara, la seva mare ha arribat a Mallorca per intentar trobar el seu fill. Es reunirà amb el Consolat Britànic per intentar donar llum a aquest cas de desaparició a Mallorca. Per part seva, la Policia Nacional ja està treballant per localitzar el jove.

stats